איך מוצאים מנתח מומחה באקולופלסטיקה בהסדר עם קופ"ח

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

06/10/2011 | 10:22 | מאת: דורית

בעלי צריך לעבור ניתוח עיניים להסרת כלזיון. אנו מחפשים רופא מומחה לאקולופלסטיקה, ובקופה (מכבי) לא יודעים בכלל לנתב אותנו איך נמצא רשימת מומחים בעניין הספציפי הזה. איך באמת מוצאים? קיבלנו המלצה על רופא ספציפי, הוא לא עובד עם מכבי ): תוכלו לנתב אותנו?

06/10/2011 | 10:50 | מאת: דורית

שוב אני... שמענו הרבה דברים טובים על פרופ' מוריס הרטשטיין, מנהל הפורום הזה. אפשר לבצע את הניתוח דרכך, בהסדר עם מכבי? ניסתי לקבוע תור דרך אסותא, הפקידה טענה שהיא לא רואה את השם הזה ברשימת הרופאים. באתר של אסותא השם דווקא כן מופיע.

לדורית שלום, אפשר לקבוע תור איתי במספר 09-9592520. אני כן מנתח באסותא עם השתתפות של מכבי. תודה רבה, פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים