לחץ ונפיחות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

11/07/2011 | 14:06 | מאת: אפרת

שלום רב, הנני בת 32, לפני 8 שנים עברתי ניתוח לייזר לתיקון ראייתי, לעיתים סובלת מיובש בעיניים. בשנים האחרונות הנני סובלת מתחושת לחץ בעין שמאל, אני מתקשה לסגור אותה כפי שאני סוגרת בקלות יחסית את עין ימין.אני צריכה לכווץ את השרירים סביבה ע"מ לסגורה לאורך זמן. נוצרה נפיחות סביב עין זו בעפעף העליון ובפרט בתחתון. כמו כן גם בתחושה של הרמת האישון או הפנייתו לצדדים כרוכה בכך תחושה של מאמץ. האמת היא שאני די חסרת עיצות, ניגשתי לרופאת עינים שפטרה אותי בתכשירים לסיכוך העין שרק גרמו לתחושה מעיקה בעין. האם אני זקוקה להפנייתה של רופאת העיניים ע"מ לפנות למומחה בעניין ? בתודה, אפרת

לא ברור לי מה הקשר בין התהליך בעפעפים לניתוח לייזר. כדאי להגיע לייעוץ אצל מומחה. רק לבקש מומחה. בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים