נגע ליד העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

10/05/2011 | 15:32 | מאת: אורלי

לביתי בת ה6 צץ לפני כחודש נגע שנראה כמו נים קטן ליד העין (בצידה של עין שמאל ליד העפעף). לא יחסתי לכך חשיבות בשבוע הראשון אבל הנגע כבר לא שטוח, הוא אדום כולו, הוא בולט וגדל לגודל של כ2 מילימטר. קבעתי תור לרופא עור אבל זה יהיה רק בעוד חודש ואני מתחילה לפתח חששות בעניין. האם יש לך יכולת לאבחן מהו הנגע הנ"ל ומה הטיפול הנדרש? האם רופא עור רגיל יוכל להסיר אותו או שיש צורך במומחה בשניידר? תודה מראש.

בדרך כלל כל רופא עור יכול לבדק. גם יש לי נסיון בנגעים האלה

11/05/2011 | 09:41 | מאת: אורלי

תודה ד"ר על תשובתך המהירה. האם ההסרה של נגע כזה נעשית בלייזר? מה משמעות הנגע (האם זה באמת נים שיצא החוצה)?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים