צלקת לא סימטרית ומעל קפל העפעף

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

13/10/2016 | 17:31 | מאת: רונית

שלום אני שבוע אחריי ניתוח עפעפיים עליונות בגלל עו עודף בלבד.שטפי הדם כמעט עברו .אבל הבעייה כרגע שהצלקות בעיניים לא סימטריות בכלל.ושבעין אחת הצלקת גבוהה במעט מקפל העפעף כך שנראית לעין.דיברתי עם המנתחת והיא אמרה שאחכה עד שאוריד תפרים ואם צריך תעשה ניתוח תיקון .אבל הצלקת גבוהה וזה מטריד.מה טיב הצלקות האלו ?האם הן עוברות ולא נראות ?ואם עושים תיקון אחריי כמה זמן זה ואז מה קורה עם הצלקת הקודמת?

ניתן לתיקון או על ידי ניתוח או עם הזרקות. אבל כדאי לחכות לפחות עד שכל הבצקת יורדת

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים