עפעפיים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

03/05/2011 | 11:56 | מאת: חלי

לפני 4 חודשים עברתיאצל כירורג פלסטיקאי ניתוח עפעפיים עליונות והרמת גבות עם תפס אנדוטין. המנתח אמר שהניתוח לא היה מוצלח והבטיח לתקן. נותרה לי צלקת עבה בעפעף אחד ובשתיהן נותר מעט עודף עור (משני צידי העפעפיים קרוב לאף ובצדדים החיצוניים).האם ניתן לתקן צלקת בעפעפיים? האם ניתן להסיר מעט עודף עור? לפני כחודש הרופא הזריק לי בוטוקס מס' פעמים כדי לפתוח את העפעפיים כי היה לי אירוע חשוב, (יהיה לי אירוע נוסף באוקטובר) מתי לדעתך אוכל לעשות את התיקון ללא השפעת הבוטוקס?כדי למנוע אי סמטריה. והאם ניתן לעדן את הצלקת בעפעפיים? מה האחוזים להצלחת ניתוח מתקן כדי לקבל מראה רענן ולא עצוב ועייף? האם חשוב לעבור את התיקון אצל מנתח אוקלופלסטיק או בשילוב עם שניהם? אודה מאד להתייחסותך.

אפשר לתקן צלקת וגם עודף עור. כדאי להגיע לרופא שיש לו נסיון בזה אחרי שהבוטקס עובר.

04/11/2011 | 20:40 | מאת: שיר

הי, לפני מס ימים עברתי ניתוח הרמת עפעפיים, אני עדיין עם תפרים. בעין אחת יש תפרים שיוצאים מן העפעף אחוצה, ממש מחוץ לעין. אני חוששת שתישאר צלקת. האם יכולה להישאר צלקת מכוערת?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים