שק דמעות

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

28/10/2015 | 20:01 | מאת: עע

לאמי חסימה בשק דמעות. הרופא המליץ לבצע ניתוח ארוך בהדרמה מלאה דרך האף. או ניתוח קצר ההרדמה מקומית בו כורתים את שק הדמעות. הרופא המליץ ללכת על האופציה הקלה. הכריתה . אך.. אני לא מוצאת שום מידע על כריתת שק דמעות. איך אוכל לקבל החלטה? אפשר לקבל הסבר על האופציות? והאם יש בעיה לעשות את הניתוח הארוךבגילמבוגר.

אם אפשר עדיף ללכת על ניתוח בהרדמה. אם זה בעיתי אפשר רק כריתה של השק. אם אין לה דמעות גם אפשר ללכת רק על השק

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים