נפיחות לאחר ניתוח ניקוז כלזיון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

18/06/2015 | 18:08 | מאת: גל

שלום, אתמול עשיתי ניתוח לניקוז כלזיון גדול שהיה לי בעפעף תחתון, שנהיה לידו גם פצע שלא הגליד מספר חודשים. בינתים האזור של הכלזיון נפוח יותר ממה שהיה מלפני ההסרה, האם זאת תופעה של הניתוח ושהנפיחות תרד? תודה

23/06/2015 | 01:31 | מאת: כל

גם לי רצו לנתח, אבל התעקשתי על זריקת סטרואידים שממיסה את הכלזיון. גם לי הכלזיון היה בעפעף תחתון וגם אצלי נפתח ולא הגליד 3 חודשים. הזריקה יקרה להם ולכן הם שולחים ישר לניתוח. תבקש זריקת צלסטון להבא. תוצאות יפות כמעט ללא שטפי דם ובטח שאין נפיחות. הזריקה מוזרקת חיצונית ואין התערבות סכין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים