עין דומעת

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

18/02/2015 | 16:32 | מאת: נדב

ד"ר הרטשטיין שלום אני פונה בקשר לבני בן 5. בגיל שנה וחצי עבר ניתוח לפתיחת כיס דמעות, הניתוח הצליח בעין אחת ובשנייה לא. יש לו עין דומעת שלעתים יוצרת הפרשות מוגלתיות - ללא דלקת. לרב זה לא מפריע לו והוא לא סובל מכאבים. אני קצת מפחד מניתוח נוסף (הרדמה מלאה) שאלתי-הבנתי מהרופא שמדובר על ניתוח לשיפור איכות חיים, האם כדי לנתח או לחכות שיגדל או ירגיש שזה מציק לו? הודה לדעתך בנושא

אם יש הרבה הפרשות אז כדאי לנתח כבר. אחרת אפשר למשך את אבל תלוי איפה החסימה ימה נעשה כבר

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים