ניתוח אויסרציה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

21/12/2014 | 09:36 | מאת: חיה

שלום, עין שמאל עיוורת וכואבת. המליצו לי על ניתוח אויסרציה(הוצאת העין) והתאמת פרוטזה. האם אתה מבצע ניתוח כזה? מה ההחלמה? האם עין התותבת לאחר הניתוח תזוז? ומה ההבדל בין עין תותבת לעדשה סקלארית? ממה עשויה עין תותבת. אם אפשר לדבר איתך אשמח, בכל מקרה כתבתי כאן את השאלות. תודה מראש

אני כן עושה את הניתוח. החלמה 4-6 שבועות. יש תנועה לפרוטזה. נעשה מפלסטיק אפשר לדבר 0505191263

07/01/2015 | 18:12 | מאת: חיה

שלום, בניתוח אויסרציה שמים שתל או לא, במה זה תלוי? האם יש סיכוי הצלחה טובים לניתוח כזה? סיכונים ?

שמים שתל בדרך כלל. ניתוח מאוד מוצלח.

12/03/2015 | 19:23 | מאת: חיה

לגבי ניתוח אויסרציה, כמה ימים מתאשפזים בניתוח כזה? ממה עשוי השתל?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים