נימים מורחבים בפינה של העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

03/03/2014 | 14:11 | מאת: שרון

שלום. אני בת 21 שנה ואני מבקשת לשאול שאלה לגבי נימי דם שהתרחבו לי בפנים ליד עין אחת . בבדיקה שעברתי אצל רופא עור ורופאת עיניים נאמר לי כי הכתם האדום שנוצר לי בפינה החיצונית של העין (לא בתוך העין) נגרמה בגלל התרחבות של נימים באזור ולכן רואים שם כתם אדום קטן . הציעו לי צריבת הנימים בעזרת ליזר . האם ידוע על תופעה רפואית כזו ומה הפתרון לכך כי ההפרעה היא לא הפרעה רפואית , זה פגם אסתטי בפנים לי העין . תודה

בלי לראות זה נשמע סביר עם הלייזר. לפעמים יש טיפול תרופתי אך צריך בדיקה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים