DCR

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

23/02/2014 | 19:48 | מאת: שלמה

שלום. אני סובל מדמעת רצינית בעין אחת כבר כמה שנים. אמרו לי שאני צריך לעשות ניתוח DCR. איך יודעים מה השיטה הכי מתאימה לכל פציינט, חיצונית ,אנדסקופית ,או לייזר? לי פשוט ניסו להחדיר נוזל בפינה של העין וכאשר הוא לא נכנס לדרכי הניקוז באף אמרו לי שאני צריך לעשות DCR. האם עושים עוד בדיקות לבדוק איזו שיטה תתאים לי? והאם כדאי לנסות קודם תרסיס לעף שאולי יפתח את החסימה בדרכי ניקוז הדמעות ? תודה.

אם חסום לגמרי צריך dcr כל גישה בסדר אך הרבה זמן תלוי בעדיפות. אחוז הצלחה טוב בתי הגישות. כדאי לדבר עם המנתח חזור

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים