כלזיון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

הצלקת ונפיחות אמורות לרדת עם הזמן. יש מקרים היותר מידי חימום לא עוזר ולפעמים כדאי פחות

14/01/2014 | 07:36 | מאת: חווה

שאלה נוספת: זהו הכלזיון הראשון שלי. בתקווה שגם האחרון. האם זה אומר שאני מיועדת לסבול מזה הרבה? אני קוראת המון שזה כרוני, ומי שהיה לו כלזיון אחד, הרבה פעמים מגלה עוד כמה בעוד מקומות, או בכל כמה חודשים. אני מאוד חוששת. זה מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית. אשמח לתשובה.

יכול להיות שיהיה לך רק אחד ויכול להיות עוד. אי אפשר לדעת. כדאי לשים הרבה קומפרסים חמים

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים