כלזיון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

31/12/2013 | 09:50 | מאת: חוה

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת כלזיון מהעפעף העליון. משהתברר שהניתוח לא עזר כי עדיין נשארה גולה, פניתי לרופא מומחה שאכן ראה שהניתוח לא צלח. הוא ניקז לי את הגולה עם מחט (כי היה בפנים מוגלה).הרופא אמר לי לשים קומפרסים במשך שבוע, והמליץ על ביצה חמה. הגולה אכן נעלמה אם כי העין עדיין קצת נפוחה ועדיין יש צלקת קטנה. האם הצלקת תיעלם עם הזמן? האם הנפיחות עתידה לרדת? ושאלה אחרונה- האם ייתכן שבגלל הביצה החמה (שמה 2-3 בשבוע) העין נראית נפוחה?

31/12/2013 | 09:52 | מאת: חוה

תיקון שמה 2-3 פעמים ביום את הביצה. ולא 2-3 פעמים בשבוע כפי שכתבתי

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים