מוצר חדש שקוראים לו נאווי בלף

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

17/12/2012 | 16:30 | מאת: אחת עם בלפריטיס

שלום פרופסור בתור אחת עם בלפריטיס שבא והולך מתי שבא לו אני מחפשת מידע כל הזמן על מוצרים חדשים. בזמן האחרון יש דיבור על מוצר חדש שהוא קצף שנקרא נאווי בלף, בפורומים אחרים פה באתר אנשים אמרו שהם קנו או קיבלו מרשם מהרופא וזה עוזר להם חלק גם אמרו שזה טוב בעיקר לדמודקס וקצת פחות טוב למי שאין לו. יכול לשמש גם כטיפול וגם לשמש כמנקה עפעפיים בשגרה. תוכל לתת לי מידע על המוצר? מה המרכיבים? כמה זה יעיל? דרך השימוש? מחיר? תודה

סבון-foam שמנקה את הריסים, כולל הרבה דברים כולל tea tree oil. יש כאלה שזה עוזר הרבה אבל לא כל אחד. אינני יודע מחיר.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים