כלזיון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

06/12/2012 | 08:03 | מאת: אור

בחלק התחתון של עיין ימין גדל לי כלזיון.הרופא חושב שכדאי לנתח.שאלותיי הן: 1)כיצד נעשה הניתוח?האם ההרדמה ניתנת בתוך העין? 2)כמה זמן ההחלמה ואילו מגבלות חלות עליי ולכמה זמן? 3)האם אין דרך אחרת לטפל בזה מלבד ניתוח? אודה על תשובתך.

אפשר קומפרסים חמים, כדורי דוקסילין. בניתוח, הרדמה מקומית,ניקוז דרך הצד הפנימי של העפעף, החלמה עד 7 ימים עם בצקת בלי הגבלות.

06/12/2012 | 19:41 | מאת: אור

אחרי כמה זמן שיש כילזיון אתה ממליץ על ניתוח.כמה זמן לעשות קומפרסים(איך בדיוק לעשות אותם?) ולראות האם זה עוזר? האם מזריקים את ההרדמה לתוך העיין? אין הגבלות גם על פעילות ספורטיבית עצימה?האם העיין מכוסה לאחר הניתוח? תודה:-)

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים