ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

05/11/2012 | 22:47 | מאת: שרון

שלום רב, אני מועמד לניתוח להרמת עפעפיים תחתונות וכחלק מהבדיקה שלי בין הרופאים הוצעו לי 2 דרכים, 1. הרמת פנים מרכזית (madame butterfly) או רק שימוש בשתל alloderm. כעת אינני יודע במה לבחור שכן א. אני צעיר ב. העלות הכספית וההחלמה שונים משמעותית 3. אין לי מושג מה הכי מומלץ... אודה על עזרתך! תודה

תלוי הרבה בבדיקה, אך לפי דעתי madame butterfly and alloderm הם חלק מאותו ניתוח. יותר מזה קשה להגיד בלי בדיקה

05/11/2012 | 23:34 | מאת: שרון

דבר ראשון אשמח להגיע לפגישה אצלך אם תתן לי פרטי התקשרות בבקשה. דבר נוסף האם זה הכרחי לעשות עין אחת ולחכות שבוע ואז את העין השנייה? (מדובר על madame butterfly)

099592520 HMC

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים