כילזיון??????

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

13/06/2012 | 23:45 | מאת: יסמין

שלום לפני כשלושה חודשים יצא לי כילזיון בעיין שמאל בעפעף עליון לאחר טיפול בקומפרסים חמים ומשחות הוחלט לנתח את הכילזיון בניתוח היו שניי גושים אחד הרופאה הוציאה ואת השני רק פתחה היום לאחר שבועיים יש שוב גולה גדולה בעפעף העליון והומלץ לי שוב לנתח יש לציין גם השהגוש אדום ומציק לא רק אסטטית אלה גם כואב וכמובן שקיבלתי גם אוגמנטין ולא עזר האם ישנו פיתרון שבו זה לא יחזור ושאלה נוספת איך אני יכולה להיות בטוחה שזה אכן כילזיון ולא משהו אחר תודה מראש

כנראה צריך לנתח שוב. אפשר לשלח ביופסיה לשלל משהו חוץ מכלזיון.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים