ניתוח אויסרציה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

13/04/2012 | 15:27 | מאת: קרין

שלום פרופ', אבי עבר ניתוח אויסרציה לאחר עין עיוורת כואבת כתוצאה מסיבוכי קטרקט וסוכרת. את הניתוח עבר בבית חולים ציבורי גדול ע"י מנתח מומחה בתחום(עד כמה שידוע לי) כיום לאחר 4 שנים, התגלה בעקבות דלקות חוזרות כי חלק מהתפרים ככל הנראה יצאו והאימפלט(מקווה שרשמתי נכון) בתוך העין התגלה. לדברי המנתח , על אבי לעבור ניתוח נוסף בהרדמה מלאה, בו יחליף את האימפלט ויסגור את התפרים. וזה מצריך כמובן אשפוז והתאמת תותבת בשנית. בבקשה דעתך הכנה, כי אני רוצה לדעת איך לעזור לאבא שלי כמה שיותר 1. האם זה נחשב שהניתוח לא הצליח מספיק ? 2. האם לחפש מומחה אחר? האם תוכל להמליץ לי על מומחה(אפשר במייל)? בבקשה זה מאוד חשוב לי ואני לא יודעת למי אני יכולה לפנות. יש לאבא שלי ביטוח פרטי ואם צריך אני יכולה להפעיל אותו המון תודה וחג שמח

לפעמים האימפלנט יכול לצאת. חשוב לדעת איזה סוג השתילו. נכון שצריך להחליף ולתפור שוב. יש לי הרבה נסיון בתחום ואפשר ליצור קשר דרך [email protected]

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים