ניתוח עניים שקועות לילד שלי

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

18/03/2012 | 08:25 | מאת: שלמה

18/03/2012 | 08:26 | מאת: שלמה

הילד שלי בן 20 ומאז שהיה תינוק תמיד היו לו שקעים מתחת לעיניים הוא ממש נראה "חולה" בגלל זה ועשו לו גם בעיות בצבא. איך אני יכול לעזור לו יש שיטה שיכולה להעלים את השקעים האלה? ולמי אני יכול לפנות להתייעצות ראשונה אני מחפש רופא טוב ומקום טוב. תבורוכו שלמה

אולי אפשר להזריק לו מילוי או שומן. יש לי נםיון בזה ואפשר להגיע אלי דרך 09 959 2520

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים