יבלת אסטית מתחת לעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

21/12/2023 | 00:25 | מאת: זואי

יש לי יבלת/שומה חומה שנהייתה בשנה האחרונה מתחת לעין. רופא עור אמר שהיא לא מדאיגה ורק בעיה אסתטית. אני בת 60 מעוניינת להסיר אותה. החשש שלי שזה קרוב לעין. 1.איזה הליך נכון להסרה? מותר גלי רדיו או לייזר סמוך לעין? 2. איך אפשר להגן על העין, חוששת מאוד מנזק חלילה לעין

אפשר להוריד את ללא סכנה לעין אבל רוב הסיכוי בלי לייזר או גלי רדיו

01/01/2024 | 00:56 | מאת: זואי

שלום רב. לא הבנתי את התשובה. אתה לא ממליץ על גלי רדיו או לייזר? באיזה אופן אתה ממליץ להוריד? תודה רבה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים