תחושה לא טובמ במקום החצוני אחרי ניתו פטוזיס

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/10/2023 | 12:45 | מאת: גיא

עברתי ניתוח פטוזיס לפני כחמישה חודשים לאחרונה אני רואה נפיחות מעל הגבה שהולכת ושבה הנפיחות היא ליד המקום של הניתוח מעל הגבה מבחינה אסטטית זה לא מפריעה לי אבל אני רוצה לדעת שזה לא מסוכן האם יתכן שיכול ח"ו שיקרה משהו במקום של הניתוח? בנוסף יש לי תחושה לא כ"כ נעימה ליד הגבה(איפה שתפרו וששם יש נפיחות) יש הרגשה של לחץ שם אולי משהו מתוח. אם הפרופסור יוכל לענות לנו האם זה מסוכן? האם זה עובר לבד?(למרות שעבר הרבה זמן מהניתוח...) והאם יש צורך לחזור לרופא שאצלו נותח?

לא נראה לי שזה משהו מסוכן, במיוחד כל כך הרבה שמן אחרי הניתוח. אבל כדאי לחזר לרופא המנתח לבדק את זה.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים