לאחר טיפול תרופתי וכלזיון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

12/09/2023 | 19:52 | מאת: דנה

שלום רב, כלזיון בעפעף עליון. לפני שבועיים סיימתי טיפול של 7 ימים במשחת מקסיטרול וטיפות מקסיטרול. בנוסף קומפרסים 3 פעמים ביום עד כה. הנפיחות ירדה משמעותית אך נשארה בליטה קטנה, לא כואבת, שנראית רק כאשר אני עוצמת את העין. בנוסף התחושה בעין אינה 100 אחוז ואני מרגישה קצת חיכוך בעפעוף. שאלתי היא כמה זמן רצוי לחכות מאז סיום הטיפול כדי לתת צ'אנס לנגע להיספג לבד. בינתיים אני ממשיכה עם הקומפרסים בין 2-3 פעמים ביום. תודה!

כדאי לתת לפחות כמה שבועות

17/09/2023 | 10:26 | מאת: דנה

4 שבועות מתחילת הכלזיון מספיק אן לחכות עוד? זה מציק לי רק כאשר אני שמה עדשות מגע, אני מרגישה קצת חיכוך מתחת לעפעף העליון. חיצונית כמעט ולא נראה , רק כשאני עוצמת את העין. תודה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים