כלזיון לאחר 10 ימים ומקסיטרול

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

04/09/2023 | 17:19 | מאת: יעל

שלום רב , לאחר טיפול של 7 ימים במקסיטרול -משחה בלילה ו3 טיפות ביום - חל שיפור בנפיחות הגוש ופחות אדמומיות בעפעף העליון. בביקורת אצל הרופאה היא המליצה לא למהר לניתוח ניקוז אלא להמשיך בטיפול של מקסיטרול משחה בלבד פעמיים ביום למשך שבוע. זאת אחרי הפסקה של 4 ימים מטיפול תרופתי. רציתי לברר האם זה בסדר להתחיל מחדש טיפול במשחה אחרי הפסקה זו והאם זה יהיה יעיל אם הגוש לא נעלם לגמרי בטיפול הקודם של שבוע. בנוסף האם המקסיטרול יכול לגרום לכאבי ראש כי חשתי כאבים בזמן השימוש בתרופה. והאם אפשר להרכיב עדשות מגע בזמן השימוש במשחה, כמובן לא מיד אחרי ששמים אותה. תודה, יעל

אפשר להשתמש במשחה עוד פעם אם הלחץ בעין בסדר. לא אמור לגרם לכאבי ראש. אפשר עדשות אבל לא באותו זמן שיש משחה.

05/09/2023 | 10:33 | מאת: יעל

הרופאה אמרה שלחץ תוך עיני בודקים לאחר שנה. אני מבינה שצריך לעשות זאת כעת, לפני המשך הטיפול?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים