כאב בעין שנה בערך שלא חולף

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

05/07/2023 | 13:05 | מאת: יוסי עבו

שלום לרופאים הנכבדים מזה כשנה וחצי יש לי מעין לחץ כזה בעין ימין לסירוגין שבא והולך מין כאב כזה בעין עשיתי צילום קרקעית העין, בדיקת עיניים אצל אוקופלסט(או איך שלא קוראים לרופא העיניים הזה )וגם us עיניים ,לא ראו דבר האם יש לכם אולי כיוון לתת לי ? איזה עוד בדיקה כדאי לעשות או איזהשי אבחנה מה זה יכול להיות זה ממש מפריע לי לאיכות החיים תגובה שיתוף

מצטער לשמע אפשר לבדק טוב את הקרנית וגם לשקל CT של ארובות ופנים לבדק את הארובה ואת הסינוסים.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים