ורידים בולטים מתחת לעיניים וקמטי הבעה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

05/04/2023 | 23:53 | מאת: מיה

שלום ד"ר, בת 34 , בריאה בד"כ . מגיל הילדות אני סובלת מורידים בולטים סביב העיניים, במיוחד תחת עין שמאל. בעיקרון יש לי עור דק מאוד בכמה איזורים בגוף, בין היתר בפנים. בשנים האחרונות הופיעו אצלי קמטי מימיקה מרובים באיזור העיניים. התייעצתי לגבי טיפול ב rf ההמלצה הייתה להימנע מטיפול באיזור העיניים בשל דקיקות העור. אני מחפשת המלצה לטיפול בוורידים הבולטים (אם קיים טיפול כזה) וטיפולים רלוונטיים( בהתחשב בדקיקות העור והוורידים הבולטים) למילוי הקמטים.

אני לא יודע לגבי RF אבל אפשר לעשות ניתוח קטן לסגר את הורידים. הבעיה היא שזה יכול להשאיר צלקת וגם ורידים אחרים יכולים להופיע אחר כך.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים