אחרי מילוי שקעי עיניים עם חומצה הילרונית

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

11/01/2023 | 12:15 | מאת: אתי

לפני כחצי שנה עברתי מילוי לשקעי עיניים לאחר יום התנפחו לי השקיות מתחת לעיניים בצורה קיצונית חזרתי לרופא שביצע והוא עשה לי המסה. המצב מעט השתפר אך עדיין היתה נפיחות שמתרחשת בעיקר בבוקר ( אציין שאני סובלת מאלרגיה לקרדיט אבק ובעבר סבלתי פעמיים מנפיחות רצינית מתחת לעיניים שעברה אחרי שלקחתי כדור אלרגיה). חזרתי שוב לרופא שביצע שוב המסה. ושוב היתה הקלה אך לא לגמרי. המצב הרגיל כרגע הוא מעין שקיות שגורם לי להראות עייפה תמיד יש ימים שאני מתעוררת עם נפיחות גדולה יותר יובש וגירוי בעין ואני לוקחת כדור אלרגיה. האם יש טעם לחזור לרופא לעוד המסה. יש משהו נוסף שאפשר לעשות?

יכול להיות שיש עוד מקום להמסה אך גם נשמע שיש אלרגיה פה ואין כל כך פתרון חד משמעיץ יש מקרים שאולי ניתוח יכןל למתח את האיזור אבל גם בכל זאת יכול להיות שהנפיחות גם תחזר מידי פעם

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים