שעורה או לא ומה הדחיפות?

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

29/09/2022 | 21:15 | מאת: חזי

אשתי סבלה בעבר משעורות בעפעף התחתון קיבלה 3 חודשים דוקסלין והיה שיפור. אך בשנה האחרונה סבלה מהפרשות מהעפעפיים רופא שראה אותה כתב קשקשת בשיפולי העפעפים הוא הציע קומפרסים ולמרוח פוסטלמיק . לאחר אבחנה זו והטיפול לא היה שיפור ויצאה כעין שעורה בלוטה. היא פנתה שוב לרופא עיינים הרופא טען שבבדיקתו רואה שיש RLL DOUBLE CHALAZION הוא נתן משחת מקסיטרול. לא היה שיפור לכן היא חזרה אליו והפעם הריץ אותה בהקדם לשערי צדק עם אבחנה EYELID DISORDER, UNSPECIFIED LOWER LID JUXTA PUNCTAL מזה מספר חודשים. אשמח לדעת מה זאת האבחנה ולמה הפעם נלחץ כ"כ? האם יש לנו צורך לדאוג?

לא כל כך מכיר את המושג הזה אך לא נראה לי שיש משהו לדאג פה. נשמע כמו אולי יש צורך לניקוז של הכלזיון

30/09/2022 | 15:59 | מאת: חזי

התשובה של הרופא???????????

לא מכיר את זה. נשמע לי כמו כלזיון וזקוק לניקוז

02/10/2022 | 12:56 | מאת: חזי

קבלתי 2 תשובות האם התשובות נתנו ע"י רופא?????????????????

02/10/2022 | 14:26 | מאת: כלזיון

כן מהרופא

02/10/2022 | 14:47 | מאת: חזי

איך מגיעים אליך ליעוץ פרטי ואח"כ ניתוח .?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים