ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

01/03/2011 | 10:46 | מאת: טניה

שלום רב, אני נמצאת כחודש אחרי ניתוח של "הרמת עפעפיים", עין אחת נפוחה מעט אך נפתחה יחסית מהר, העין השניה כמעט ולא נפתחת, אדומה, דומעת ונפוחה יותר. המנתח שלי אמר שזה כנראה אלרגיה לחוט שמרים את העפעף ויש צורך לפתוח שוב, להוציא את החוט ולשים חדש. השאלות שלי הן: האם יש מצבים שזה עובר לבד? האם יש דרך אחרת לטפל בזה חוץ מניתוח? האם המצב הנוכחי שלי יכול לפגוע לי בעיניים? תודה.

זה יכול להיות תגובה אלרגית ועם מספיק זמן אולי זה יעבור לבד. גם אפשר לשקול זריקה עם סטרוידים. לא נראה לי שזה יפגע בעניים אבל כמובן לא בדקתי אותך.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים