סתימה בצינור הדמעות

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

12/02/2012 | 12:18 | מאת: malca

בס"ד שלום ד"ר אובחנתי כמי שסובלת מסתימה בצינור הדמעות בעין ימין למעשה אני סובלת מעין שדומעת בדרך כלל ועם נטיה לדלקות זה כמובן מאוד מפריע לי בתפקוד היום יומי. נאמר לי כי עלי לעבור ניתוח והאמת היא שאני מאוד חוששת מניתוח אין לי מושג עד כמה הוא יפתור את הביה אני פוחדת מהרדמה לא יודעת אצל מי לעשות את הניתוח כרגע שוב מתחילה דלקת למרות כל אמצעי הזהירות שלי מה עלי לעשות?

אם באמת יש חםימה, הניתוח הוא הפתרון ויש הצלחה מעל 90%. בדרך כלל נעשה בהרדמה כללית אך הןכים הביתה באותו יום.יש לי נסיון רב בניתוח הזה.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים