mri ארובות עיניים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/07/2022 | 01:07 | מאת: שי

שלום פרופ' ביצעתי בדיקת MRI ארובות ושם כתבו - עיבוי דיופזי של שרירי אקסטראו אוקולריים בארובה הימנית הדבר יותר בולט ברקטום הלטרלי והמדיאלי, עם הסננה בשומן הרטרו בולברי , כרגע ללא לחץ ברור על עצב הראיה. בלוטות הדמעות הודגמו בעלי אותות ומבנה תקינים וללא האדרה פתולוגית. אני מבין שעניין השרירים זה הליך דלקתי, אני צודק? האם הסננה בשומן הרטרו בולברי זה חלק מההליך הדלקתי? אפשר הסבר קטן על השומן?

יכול להיות תהליך דלקתי שגם מופע בשומן של הארובה. גם יכול להיות קשור לבלוטת התריס. כדאי לעשות בירור אצל אוקולופסט.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים