תחושת בעירה בשימוש במשחה פרוטופיק

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

02/05/2022 | 02:04 | מאת: נתי

שלום קיבלתי מרופא עור מרשם למשחה פרוטופיק 0.1 % לשימוש בעפעפיים עליונות (סובל מקילופי עור, סדקים בחלק החיצוני בעור באזור) פעמיים ביום למשך שבועיים. התחלתי להשתמש בזה אתמול בלילה, איך שאני שם את המשחה אני חש תחושת בעירה באזור, וזה ממשיך כך במשך שעות. וכך זה גם בשימושים שלאחר מכן. מדוע זה קורה? והאם זה תקין? להמשיך בשימוש או להפסיק? ושאלה צדדית, זו לא משחה שמוגדרת משחה לעיניים, האם המשחה הזו עלולה לגרום נזק לעיניים? תודה

למרות שזה לא מיוחד לעיניים כבר הרבה שנים משתמשים בזה מסביב לעיניים. אפשר לשלב את זה עם טיפות תחליפ דמעות. אם עדיין מציק כדאי להפסיק ולהתייעץ עם הרופא עיניים שלך.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים