דלקת בעיניים שלא עוברת לאחר ניתוח הרמת עפעפיים ופטוזיס.

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

18/07/2021 | 14:11 | מאת: אבי

שלום רב. אמא שלי בת 83 עברה לפני כחודשיים ניתוח של הרמת עפעפיים וניתוח של פטוזיס בעין ימין. מאז סובלת מדלקות חוזרות ונשנות במיוחד בעין שעברה ניתוח פטוזיס. בנוסף לדלקות בעין שבה עברה את ניתוח הפטוזיס,בשבוע האחרון כל הזמן עין ימין דומעת ועקב כך יש גם טשטוש בראיה. הרופא המנתח ראה את אמא כבר פעמיים מאז ופותר את העניין במשחה ובטיפות אנטיביוטיות לסירוגין אך עדיין ללא הטבה משמעותית. הרופא המנתח טוען שצריך להתאזר בסבלנות ולפעמים לוקח זמן להחלמה מלאה. שאלותיי בבקשה הם.... 1-מהו הזמן המקסימלי להחלמה מלאה כדי להתפטר באופן סופי מהתופעות הנ"ל? 2-מה אפשר לעשות עוד מבחינה תרופתית כדי להקל על המצב בזמן שאמא סובלת? תודה מראש על התשובה.

מצטער לשמע אבל אכן יכול לקחת זמן אפילו חצי שנה או יותר. בינתיים כדאי להמשיך עם טיפות ומשחה. אפשר לשנות אותם מידי פעם ולראות איזה הכי טוב לה. אם יש יובש רציני אפשר לשקל הכנסת פלאגים לסתם ניקוז הדמעות.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים