נגע

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

31/12/2020 | 22:46 | מאת: א

שלום אני בן 20 עם נבוס בעפעף כבר כמה שנים במעקב. רציתי לדעת האם אתה חושב שכדאי להסיר אותו או להמשיך לעקוב. הבנתי שאין סכנה שיהיה סרטני ולכן אפשר גם לעקוב, ואם אעשה ניתוח תוצאה אסתטית טובה אבל איפה שאסיר לא יהיו ריסים. האם זה ייצא לא יפה?

שלום, אי אפשר לדעת בלי לראות את זה רבל אפשר להוריד. בדרך כלל ההחלמה טובה ומהירה. אם אומרים שזה לא מסוכן, אפשר גם להמשיך במעקב.

01/01/2021 | 16:29 | מאת: א

אני יותר חושש מהתוצאה האסתטית, נשמע לי קצת מוזר שבאמצע העין לא יהיו ריסים. לדעתך זה בולט? והאם ניתן למצוא תמונות של אנשים שעברו את הניתוח? לצערי לא הצלחתי למצוא

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים