פפילומה ב קנטוס מדיאלי

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

05/12/2020 | 14:06 | מאת: ט

שלום דר,בת 49 ,עד לפני מס חודשים היה לי בעין למטה בקצה שלה כמו עיגול לבן רופא כתב פפילומה בקנטוס מדיאלי ולא אמר לי דבר,הגעתי בגלל כליזיון בכלל.לפני מס חודשין לחצתי על העיגול הלבן הזה וכמעט נעלם לגמרי.נדאר סימן מאד קטן של העיגול.האם זה דבר שהיה צריך להסירו?מסוכן?שפיר או ממאיר?והעובדה שכמעט נעלם זה לא תקין בגלל הפעולה שעשיתי?האם יחזור?מודאגת תודה

ממה שכתוב פה זה לא נשמע כמשהו ממאיר. אבל אם עדיין נשאר משהו אז אפשר לנקות את זה לגמרי עם פעולה קטנה.

06/12/2020 | 13:54 | מאת: ט

לי זה לא מפריע בכלל מה שנשאר בקושי רואים אם אני לא אסיר זה יהפך למשהו לא טוב?זו השאלה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים