שאלה מקיפה על העיניים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

04/02/2012 | 20:36 | מאת: ל

גלגלי (כדורי?) העיניים שלי לא זהים בגלל דימום מאסיבי שהיה אחרי מכה בתאונת דרכים בארובת העין ומחיצה של העצם.דימום שנספג ויחד איתו ספג חלק מכדור העין (גלגל העין?) בגלל חוסר הסימטריה יש לי לפעמים פזילה ולפעמים לא. אולי זאת פזילה סמויה. רציתי לדעת אם יש עדשות משקפיים שיכולות למקד את העיניים שלי כך שזה לא יקרה. יש לציין שיש לי משקפיים למרחק -2 שלרוב אני לא צריכה אותן והן גם לא מתקנות לי את הנטיה לפזילה. כמו כן יש לי חברה שמתעקשת להגיד לי שהיא רואה את זה ולא באמת מאמינה לי שזאת לא פזילה כי אבא שלה רופא עיניים וכי היא רואה אצלי לפעמים שיש לי פזילה החוצה או פזילה משתנה, ואני לא מצליחה להסביר לה למה מה שאצלי לא נקרא פזילה.

כדאי להגיע לבדיקה אצל מומחה בפזילה

כדאי להגוע לבדיקה אצל מומחה בפזילה

06/02/2012 | 08:06 | מאת: ל

1.אני לא אלך ואתחיל לגמגם על דבר שאני לא יודעת.אני צריכה לדעת איך להסביר את עצמי ובגלל זה אני שאלתי שאלה חשובה.אתה מכיר מקרים או מבין מצב שכדורי העין-גלגלי העין לא זהים והדבר מדמה פזילה? אי אפשר לנתח את זה וזאת לא פזילה.יש לי מסמך ישן -צילום מטושטש שלו של פרופ' אוליבר שכתוב בו פסדופטוזיס בגלל ספיגת רקמת השומן. זה מ89 ורוב הרופאים , או שלא ידעו מזה בכלל או שלא רצו לקרוא את זה ובדקו בעצמים וכתבו מה שראו בלי להתייחס לזה, שזה מהותי. בגלל זה כשאני כותבת או אומרת נטיה לפזילה אני מצטטת מישהו שלא התכוון לפזילה ולא סתם אמר נטיה, ואני שואלת איך אני מוצאת משקפיים שימקדו לי את העיניים כך שלא יהיה המצב הזה של הנטיה לפזילה, שהוא פועל יוצא של מיקוד וכיוון. הרי או שאני מסתכלת כך ששתי העיניים רואות ביחד ואז אני רואה יותר טוב, או שבגלל שכדור גלגל עין שמאל חסר בחלקו, אני מסתכלת כך שגם אני רואה פחות טוב, גם אני לא ממוקדת במבט וגם זה מצב של נטיה של האישון. הדבר קורה בגלל ששדות הראיה שלי מלאים בשתי העיניים. אף אחד לא יכול לראות את הסיבה האמיתית שמקורה בחוסר הסימטריה של גלגלי העיניים או חוסר הסימטריה בשומן שעוטף את השריר. שרירי העינים שלי זהים ותקינים. יש עדשות משקפיים שיכולות לעזור במיקוד? 2.מומחים בפזילה מומחים בלתקן פזילה בניתוח וגם אני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב 3. בעיה נוספת חשובה היא שאני לא יכולה להיות עם משקפי ראיה שקופים בשמש רגילה-אור שמש רגיל, כי המשקפיים מגדילים לי את האור וזה חזק לי. הפתרון הוא משקפי שמש, אבל אני מאוד רוצה לדעת את כל הפתרונות האפשריים של משקפיים שקופים שיכולים לספק איזושהיא הגנה מהשמש בעזרת שכבות ציפוי שקופות. תודה

גם רופא פזילה טוב למשקפיים ואם צריך אז אפשר להגיע לפלסטיקה

06/02/2012 | 13:40 | מאת: ל

פלסטיקה במקום משקפיים תחרב את הראיה ואולי גם את המראה. איזה רופא יכול להתאים לזה משקפיים חוץ מרופא פזילה?

כדאי להגיע לרופא אוקולופלסט.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים