דלקת עפעפיים mdg בלוטות מבומיאן

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

09/02/2020 | 17:37 | מאת: משה

שלום, האם ראקוטן יכול לשמש כטיפול הפותר את שורש בעיית דלקת בלוטות המבומיאן ? ראקוטן פותר בעיה חלב בפנים , בדיוק אותה הבעיה שיש בעפעפיים . מודע לנושא היובש המוגבר שבא עם התרופה , אשמח להסבר מעמיק , כיוון ששוקל לקחת את התרופה במינון נמוך. אשמח לשמוע את דעתכם אם הסבר לכאן או לכאן ,אם יש הגיון בדברי גם אשמח שתגיד

יש היגיון בזה כי כן יש השפעה על הבלוטות. אין מחררים שזה יותר טוב מטיפולים אחרים אבל אולי יעזר. כמובן תחת השגיה רפואי

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים