המשך מהשאלה הקודמת- הזרקת חומצה הלרונית מתחת לעין ונפיחות לאחר המסה.

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

15/01/2020 | 19:04 | מאת: נועה

היי שוב (: ביצעתי מילוי שקעים מתחת לעיניים בחומצה הלרונית, פחדתי להמיס ולהתעסק עם זה שוב והחלטתי להמתין לספיגה. רק דבר אחד הפריע לי שהיה לי מין גוש כמו ״בצקת״ מתחת לעין. הרופא המיס לי נקודתית שם. אבל עכשיו נפוח לי שם יותר ויש גם קצת כחול. עברו רק יומיים מאז ההמסה. האם זה תגובה לגיטימית? וזה יעבור ? אם לא, ניתן לתקן? אצלך? תודה! מצרפת תמונה

אם זה עדיין לא הסתדר כדאי להגיע לבדיקה. אם יש סימן כחול זה יכול להיות קשור לחומר

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים