מצב עין שמאל לאחר ניתוח הרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

10/12/2019 | 18:40 | מאת: לילי

שלום, לפני כשבועיים עברתי ניתוח הרמת עפעפיים עליוניים בעקבות הפניה מרופא עיניים ואופטומטריסט. לפני שבוע הוצאו התפרים והרופא אמר שהכל בסדר. לאחר הוצאת התפרים עין שמאל נהייתה ממש קטנה והעפעף שמוט ועין ימין פתוחה. האם המצב הזה נורמלי? במידה ולא, יש מה לעשות כדי לתקן את עין שמאל?יכול להיות שככה תישאר עין שמאל?? מצורפת תמונה להמחשת המצב

10/12/2019 | 18:48 | מאת: לילי

מצורפת תמונה

לא המלחתי לפתח את התמונה. השלב הזה עדיין מוקדם ויכול להיות שיהיה שיפור ואיזון. אם לא בדרך כלל אפשר לתקן

22/09/2021 | 21:04 | מאת: רולי

כמה זמן ממועד ניתוח ניתן לתקן אסימטרייה

22/09/2021 | 21:58 | מאת: עפעף

כדאי לתת יותר זמן. אם בעפעף עדיין נמוך אז אפשר לשקל תיקון

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים