רוזיציאה בעיניים- האם יש פתרון?

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

09/12/2019 | 23:22 | מאת: רוזציאה בעיניים

אובחנתי לפני כשנתיים במחלת עור בשם רוזיציאה, וכעת יתכן והיא עברה לעיניים. הלכתי לרופאת עיניים שאמרה שיש יובש ניכר וכי יש אפשרות גבוהה שאכן מדובר ברוזיציאה בעיניים. קיבלתי טיפול סטרואידי למשך 10 ימים וטיפות עיניים ללחות. עשיתי זאת אך עדיין יש כמו נימי דם או אדמומיות בעיניים. האם יש טיפול אחר לתופעה שמומלצת? מה זה אומר לעתיד..? הקרנית עלולה להיפגע? האם אסור להתאפר? תודה על המענה.

יש עוד טיפולים כולל משחות וגם כדורי דוקסילין. זה מחלה כרוני. הקרנית לא תפגע אך צריך להתמודד עם זה. אפשר להתאפר

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים