קסנטלזמה - כתם מתחת לעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/10/2019 | 15:58 | מאת: מני

שלום לאחרונה הופיע אצלי כתם מתחת לעין שנקרא קסנטלזמה (Xanthalasma). אני שוקל להסיר את זה בעזרת לייזר או מחט פלזמה ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה הסרה פשוטה ובטוחה, ואין צורך לחשוש מכך? 2. האם התוצאה לאחר ההסרה היא טובה ועדיפה על פני הכתם? 3. האם יש עדיפות בין לייזר למחט פלזמה? 4. יש שני מקומות שאני שוקל לעשות זאת – לייזר ב"אפק מדיקל סנטר" בקרית חיים או מחט פלזמה אצל קוסמטיקאית בשם אביבה ברח' בן צבי בקרית אתא. האם מישהו התנסה באחד מהמקומות ויכול לשתף? תודה על שיתוף הפעולה מני

אניניותר מכיר את הלייזר אבל הפלזמה גם יכול להיות בסדר. בדרך כלל פשוט אבל תמיד יכול להנצטלק או לחזר. אני לא מכיר את הקליניקות האלה. בבצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים