החלמה מניתוח פזוטיס +עפפיים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

28/08/2019 | 18:00 | מאת: נועה

שלום רב א. עברתי ניתוח פזוטיס ועפעפיים לפני 6 שבועות עדיין רואה צלקות והכל מסביב מרגיש מתוח מתי הם נעלמות וההמצה משתנה? ב. בנוסף העין שעברה פזוטיס כואבת ויבשה מידיי, ובערב מציקה .האם זהעדיין תגובה נורמלית. ג. העיין השניה הפכה לקטנה יותר נראה לי שצריך תיקון במה זה כרוך והאם מסובך ד. אשמח למענה בהקדם תודה המודאגת

ב6 שבועות מהניתוח כל מה אמרת יכול להיות נורמלי. בינתייםמכדאי לתת הרבה לוברקציה לעין ולתת עוד זמן. כמובן חשוב להיות במעקב עם המנתח. עדיין מוקדם לשקל תיקונים אך לא ראיתי את זה. בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים