הגדלת מפתח העין מן הצד החיצוני שלה.

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

21/03/2019 | 08:12 | מאת: Ronit

עברתי פרוצדורה של סילוק שקיות תחת העיניים. הכל עבר בשלום פרט לכך שהרופא הקטין לי את מפתח העין בכס"מ בערך בכל צד (חיצוני). זה מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית ורציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה. אני שולחת כאן 2 תמונות בהם סימנתי את זווית מפתח העין לפני הניתוח ואחרין ,(הקטנה יותר היא זו שלפני) מקצה העין עד קצה הגבה. הזווית הרבה יותר גדולה.

בדרך כלל אפשר לתקן אבל כדאי לחכות כמה חודשים מהניתוח

31/03/2019 | 13:54 | מאת: רונית

את סילוק השקיות עשיתי ביולי 18' ויש לי פגישה ראשונה עם פרופ' הרטשטיין ב-20 במאי 19'. בתודה, רונית

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים