תותבת לאחר אינקולציה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

24/02/2019 | 15:19 | מאת: דיני

חברה שלי סובלת מדלקות חוזרות, מאוד טורדניות, בעין עיוורת. הוצע לה להוציא את העין ולהחדיר תותבת, אבל היא חוששת מכך שלא תסתדר עם התותבת ולא מוכנה לשקול רטיה. היא מעוניינת לדבר עם מטופלים שעברו אינקולציה וחיים עם תותבת. האם מי מהשותפים למדור ושעברו פעולה זו, או מי שעוסק בהתאמת תותבות, מוכן להתנדב לשוחח עימה?

אני מבין את החששות שלה. אם היא מעונינת היא יכולה לבא לבדיקה ואז אני יכול ללבר אותה עם המטופלים שלי. 0587722100

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים