כלזיון שלא עובר בעפעף העליון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/02/2019 | 09:33 | מאת: דנה

שלום, יש לי כלזיון בעפעף מזה כמה חודשים הרופא עיניים המליץ לי על ניתוח אבל אני ממש רוצה להימנע מזה, אני יודעת שזה ניתוח פשוט מאוד בהרדמה מקומית אבל זה כן שבועיים של נפיחות ושטפי דם ולא אוכל להרשות לעצמי לקחת חופש מהעבודה. האם יש דרך להיפטר מזה ללא ניתוח? ניסיתי לשים קומפרסים בדרך כלל פעם ביום ולא עזר

אפשר להזריק קורטיזון וגם לקחת כדורים אבל לא תמיד משפיע. הניתוח לא כל כך גרוע ולא תמיד מנטרל אותך הרבה זמן

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים