בצקת בלחי ודחיקת העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

27/08/2018 | 11:36 | מאת: מהשה

שלום רב, לפני כחודשיים חלה לי נפיחות בלחי שמאל בגלל חומר קוסמטי שמרחתי. הנפיחות התבטא בבצקת. אמנם אזור העין עצמו לא התנפח כמו הלחי- למעט קצת נפיחו בעףעף העליון שעברה די מהר. חוץ מזה אזור "השקיות בעיניים" גם לא היה נפוח אחא רק בצד העין- איפה שמפתח העין ומטה בלחי. עם זאת, שהייתי אצל אוקופלסט הוא אמר לי שיש לי אנופתלמוס מינימלי בלי להסביר יותר מידי ותוך התעלמות מוחלטת מזה שאמרתי לו שיש לי בצקת. העין אכן נראית קצת יותר אחורית וקטנה. השאלה שלי היא האם יתכן שהבצקת בלחי (שעדיין לא עברה במלואה) דוחפת את העין אחורה במעט? האם זה אפשרי? או שמא אכן מדובר ב"אנופתלמוס" . האם לאחר שהבצקת תעבור במלואה מאזור הלחי שקרוב יחסית לעין , גם העין תחזור למושבה הקודם?

02/09/2018 | 08:33 | מאת: מהשה

אשמח לתשובה:((

07/11/2018 | 09:47 | מאת: בצקת בלחי

מהשה שלןם, אין אפשרות לדעת בלי בדיקה. צריך לחכות שתעבור הבצקת בלחי ואז לבדוק ולראות מה מצב העין . בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים