עיגולים שחורים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

09/01/2012 | 04:19 | מאת: ליטל

שלום, אני בחורה בת 24 שסובלת מספר שנים מעיגולים שחורים מתחת לעיניים.(לא ממש שקיות נפוחות אלא שקעים )זה כנראה תורשתי אז זה לא יעלם ללא התערבות. השאלה היא מה אני יכולה לעשות? זה מציק לי מאוד. יש טיפולים לזה? כמה הם עולים? תודה.

לליטל שלום, זה בעיה מורכבת. יש טיפולים שונים כמו משחות, הזרקות, לייזר ולפעמים ניתוחים. צריך להגיע לבדיקה כדי לדעת איזה מהם הכי מתאים. מוריס הרטשטין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים