התלבטות לגבי סוג הניתוח

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

25/12/2017 | 21:17 | מאת: אורנה

אובחנה אצלי חסימה של הקנליקולים בשתי העיניים (פונקטום פתוח) ונקבע לי ניתוח לעוד כשבוע וחצי DCR בבה"ח ,הלכתי לייעוץ נוסף ונאמר לי שבמקרה שלי מומלץ יותר לבצע ניתוח עם השתלת צינורית פיירקס/ ג'ונס טיוב .הבנתי גם שההצלחה שלה קטנה יותר ויש לה תופעות לוואי לא סימפטיות. אני ממש מבולבלת ורציתי לדעת האם בכל זאת יש סיכויי הצלחה בניתוח הפשוט יותר אליו אני מועמדת. אודה להתייחסותך בברכה אורנה

רב הסיכוי שלא יצליח ניתוח פשוט. עם גונז טוב אפשר להסתדר אבל זה דורש תחזוקה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים