יובש וגרד וצריבה בעפעף שמאלי עליון

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

15/02/2017 | 01:41 | מאת: יאיר

שלום כבר תקופה שאני סובל מגרד, קילופי עור, יובש, ולפעמים גם שורף בעפעף השמאלי, בחצי שיותר קרוב לאף. זה מגיע גם לאזור הריסים, מה שתורם גם לתחושת גרד בעין. הייתי בעניין גם אצל רופא משפחה,וגם אצל רופא עיניים, קיבלתי טיפול במקסיטרול, לפעמים עזר, אבל גם א"כ, רק לזמן הטיפול עצמו. הייתי גם אצל רופא עור, ולאחר התלבטות וכששמע שמקסיטרול לא פתר את הבעיה נתן לי הידרואגיסטן, אבל הרופא עיניים אמר לי שלא כדאי. הייתי אצל רופא עיניים ונתן לי משחה בשם טוברקס (לא בשביל האנטיביוטיקה, אלא בשביל המשחה עצמה), וזה לא עזר, אלא אולי אף הגביר את היובש. מה זה הדבר הזה שיש לי? ממה זה נהיה? יש לזה פתרון? מדוע זה רק במקום אחד ובעין אחת? (אם היה מדובר באלרגיה זה היה צריך להיות בעוד מקומות?) יש עוד מה לבדוק? יכול להיות שזו מחלה כלשהי שדורשת התחייבות ובירור נוספים? תודה

21/02/2017 | 01:04 | מאת: גרד

יכול להיות אלרגי בצד אחת. אפשר קרם לחות או גם משחת פרוטפיק אבל רק על ידי רופא

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים