טיפול בלייזר בעפעפיים ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

17/01/2017 | 13:22 | מאת: רוני

דר שלום רב לפני 17 יום עברתי הורדות תשע פיברומות קטנות בעפעפיים עליונים ותחתונים. הפלסטיקאי השתמש בלייזר co2 ומשחת אמלה לאלחוש מקומי. שמונה ימים לאחר הטיפול החלה לי נשירת ריסים בשתי העיניים. וגם בגבות שמתי לב שהשיער חלש מאד. האם זה יכול להיות קשור לפעולה? והאם הריסים שנשרו צומחים? כבר שללתי דלקת עפעפיים אצל שני רופאי עיניים. תודה

17/01/2017 | 15:16 | מאת: לייזר

לא נראה לי שזה קשור אבל אני לא יודע איפה בדיוק עשו טיפול. רוב הזמן הם צומחים מחדש

17/01/2017 | 18:15 | מאת: רוני

תודה רבה היו פיברומות בכל מיני מקומות בעפעפיים בעין אחת הפיברומה היתה ממש צמוד לריסים בעפעף העליון. ודווקא בעין זו נשירה ממש חזקה. האם זה מקובל להוריד בלייזר co2

יש כמה שיטות אבל זה מקובל

27/01/2017 | 13:18 | מאת: רוני

דר שלום לאחר אבחנה שלישית אצל רופא עיניים מומחה יש לי בלפריטיס קידמית. וסבוריאה בפנים כבר שנים. חודשיים בערך היו צריבות בעיניים הרגשה של גוף זר והפרשותת האם לאור הדלקת הקלילה יכולה להיות נשירת ריסים וגם גבות? אני ממש מיואשת. הכל קרה אחרי הטיפול בלייזר כך שאני לא יודעת מה יש לי? ורופאת עור טוענת שזה אלופציה אראטה. מה דעתך? תודה

לא נראה לי שיש קשר אבל צריך לבדק. מקוה שיחזרו עם הזמן

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים