ביתי בת ה 11 היא ילדת פ.ד.ד

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

16/07/2012 | 23:43 | מאת: אמא מודאגת

היא סובלת גם מכפיתיות היא מקבלת רספרדל שכמעט ולא עוזר לה המליצו לנו לתת לה כדור בשם אסטו 10 מה דעתך בענין קשה לנו מאד להתמודד עם הכפיתיות שלה והיא סובלת מאד בבקשה אם יש לך המלצה על תרופה שיכולה לעזור לכפיתיות לילדים אשמח לקבל את שמה

17/07/2012 | 18:54 | מאת: ד"ר איריס שגב

שלום לאמא, לא אוכל לייעץ בנושאים תרופתיים היות ואיני רופאה. נסי לכתוב בפורומים נוספים ולשמוע מהורים, אשר יכולים לחלוק מניסיונם. כמובן, יש לזכור שתרופות אינן משפיעות באופן זהה על כל הילדים. כמו כן, יש מקום לגשת לפסיכיאטר נוסף, לחוות דעת שנייה. בכל אופן, לכל כדור יש פלוסים ומינוסים ולעיתים נדרשת תקופת הסתגלות בטרם מחליטים על מידת ההתאמה של הכדור לילד והמינון האופטימאלי. בברכה, ד"ר איריס שגב.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים